Festival van Talent

zaterdag 25 maart 2017 Festival van Talent

 

Met 93 aanbieders is het Festival gevarieerder dan ooit!festival van talent

 

Het Festival van Talent is dit jaar voor de derde keer op het Eckart College in Eindhoven.
Gasten hoeven zich niet aan te melden. Je komt 25 maart gewoon met het hele gezin naar het Festival en bent dan van harte welkom. Entreeprijs: 2,50 euro. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Kies thuis je favoriete aanbieders en print uit waar je heen wilt. Je kunt zelf ook de plattegronden printen. De site is mobiel en je kunt daarmee zaterdag de weg ook vinden. Er zijn geen plattegronden te koop en ook geen programmaboekjes. Zo houden we de kosten voor iedereen laag.

 

De kinderen van peers2play en plusklas Ludiq verzorgen de catering weer. Een simpele sandwich, een plakje cake en een kop koffie of thee. De kinderen leren enorm veel zo’n dag: over hygiëne, klantvriendelijkheid, werken onder tijdsdruk, organiseren, looproutes… We hopen dat iedereen hun inspanningen kan waarderen.

 

Het festival begint om 10 uur en is tot 17 uur geopend. Let op, voor aanbieders gelden andere begintijden!

 

Parkeren tijdens het festival kan in de parkeervakken in de wijk rondom het Eckart college en op het parkeerterrein van het ROC (aan het begin van de straat). Wij hangen parkeerwijzers aan het hek, die de juiste richting aanwijzen.

 

Kijk hier voor alle activiteiten tijdens deze dag. 

 

Stichting Festival van Talent:

 

Anita Bink,

Barbara van der Waarde en Monique Schaminée

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'