Oudercursus Barneveld Voorbereiding op de middelbare school

OUDERCURSUSSEN

Barneveld, schooljaar 2017-2018


Heeft u een (onderpresterend) hoogbegaafd kind van 8-18 jaar?

 

Simon Anemaet heeft grote passie voor het persoonlijk begeleiden van hoogbegaafde kinderen, hun ouders en scholen. Uit eigen ervaring kan hij vertellen hoe je je kind tot bloei kunt brengen. U leert in het welzijn van uw kind te voorzien, vaardigheden te trainen en uitdaging voor uw kind te bieden. 

 

Yonah Talent verzorgt een oudercursus om uw hoogbegaafde kind goed voorbereid naar de middelbare school te laten gaan. Dit is bedoeld voor ouders van kinderen uit groep 7 en 8. De onderwerpen welzijn, vaardigheden en uitdaging komen aan de orde. Uit eigen ervaring kan Simon Anemaet vertellen hoe uw kind tot bloei kan komen in het voortgezet onderwijs.

 

Dit schooljaar wordt de cursus gehouden in het schoolseizoen 2017-2018 van 19.30 uur tot 21.15 uur.  

U krijgt 3 bijeenkomsten van 1,5 uur en 1 uur persoonlijk advies. Dit is een uniek, persoonlijk concept waar uw eigen situatie optimaal wordt meegenomen.

 

Oudercursus 1: Voorbereiding op de middelbare school

 

Doelgroep: Ouders van kinderen van groep 7 en 8
Locatie: Kerkelijk centrum Immanuëlkerk, Achterdorpstraat 5 Barneveld

Kosten: de training kost 195 euro per ouder (beide ouders 295 euro), inclusief documentatie. Choochemleden krijgen 10% korting.


Meer informatie: www.yonahtalent.nl

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'