toetsenbord

Programmeerclub – Ontwikkel je digitale vaardigheden

Programmeerclub 

Ontwikkel je digitale vaardigheden

 

Bij de Programmeerclub kunnen kinderen en tieners een eigen game leren maken, websites bouwen, apps ontwikkelen, programmeren en digitaal leren vormgeven. Bij de Programmeerclub kiezen leden een cursus en komen ze wekelijks online bij elkaar met een klein team van leeftijdgenoten. De begeleiding wordt verzorgd door één van onze enthousiaste instructeurs.

 

Tussen de online bijeenkomsten werken de teamleden zelfstandig aan opdrachten en met onze digitale oefenomgeving leren ze programmeren terwijl ze games spelen of toffe opdrachten uitvoeren. Bij de Programmeerclub krijgen leden geen saaie theorie maar leren ze door te doen. In de online community kunnen teamleden terecht met vragen en kunnen ze elkaar helpen en inspireren. Met vragen kunnen leden ook bij hun persoonlijke instructeur terecht.

 

Je hoeft hier niet technisch voor te zijn, iedereen kan het! Uit ervaring weten wij dat de cursussen prima te volgen zijn voor hoogbegaafde kinderen en tieners vanwege de persoonlijke begeleiding. Door dit soort dingen te leren geef je kinderen en tieners een enorme voorsprong. Volg nu gratis een proefles of schrijf je in voor een van onze cursussen door middel van de onderstaande link.

 

Waar & Wanneer

Regelmatig starten er nieuwe cursussen van de Programmeerclub. Alle cursussen vinden online plaats en worden vanuit huis bijgewoond.

 

Korting

Choochemleden ontvangen 15% korting op één van de cursussen van de Programmeerclub.

Klik op de volgende link om het cursusaanbod en de kortingen te bekijken.

http://programmeerclub.com/cursus-korting-15

Boekrecensie

Sterke rekenaars in het basisonderwijs

"Sterke rekenaars in het basisonderwijs"

Suzanne Sjoers

Sterke rekenaars hebben net als zwakke rekenaars juist extra uitleg en instructie van de leerkracht nodig.

Aan het woord is...

Dineke van Kooten

Dineke van Kooten

Coach van hoogbegaafden

"Hoogbegaafden zijn, wanneer ze in evenwicht zijn: hoogintelligent, hoogsensitief en hoogspiritueel."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'