Choochem HB 30+ vrouwen

Voel je je in het dagelijks leven wel eens ‘anders’? Wil je sparren met gelijkgestemden, die je begrijpen en houden van gesprekken met diepgang? Kom dan eens naar HB 30+ Vrouwen.

 

Een feest van herkenning waarop we ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren en steunen. Een liefdevolle blik in de (lach)spiegel en erkennen wie je bent. Een warme uitnodiging om jezelf te zijn, ruimte voor jou. Een plek waar je welkom bent met je nieuwsgierigheid en weer vol energie de deur uit gaat.

 

Reacties op eerdere bijeenkomsten:

“Het gáát ergens over.”
“Het drama én de humor ervan inzien.”
“Deze avond blijft mij bij.” 

Hallo mooie vrouw,

Ik wens je allereerst nog een gezegend 2021. Met gezondheid en liefde, voor jezelf en je naasten.

Daarnaast wil ik je hierbij laten weten wat het thema is van de ontmoetingen van deze maand (donderdag 14 en dinsdag 19 januari):

 

Van overleven naar leven, inzicht in je eigen mechanismes

 

De aanleiding voor dit thema is dat stress ons terugwerpt op onze oude (overlevings)mechanismes.
Dus ook in een periode als een lockdown, waar we nu nog in zitten.

 

We nemen tijdens de avond de tijd om met elkaar te praten over wat je dan bij jezelf tegenkomt en hoe je hier mee omgaat.
Ervaar je bijvoorbeeld een verschil bij jezelf tussen deze lockdown en die van het voorjaar van 2020? Welk verschil is dat?
Door het hier met elkaar over te hebben, krijg je mogelijk ook meer inzicht in je eigen patronen. We zijn tenslotte elkaars spiegel.


Overige avonden in seizoen 2020/2021
De avonden tot en met de zomer zijn gepland op de volgende dagen (onder voorbehoud). De thema's van die avonden heb ik nog niet scherp, dus die komen later.


11 en 16 februari
11 en 16 maart
8 en 13 april
13 en 18 mei
10 en 15 juni
8 en 20 juli

 

Ochtend in plaats van avond?
Het vooruitzicht per februari is dat onze jongste dochter naar school is. Zodoende overweeg ik een groep op een ochtend, vanaf maart.

 

Als je daar interesse in hebt, graag een berichtje naar mij - Thelma (met voorkeur voor welke dag). Ik heb op Facebook een poll geplaatst. Daar kan je ook op reageren.

 

Vooralsnog zullen dat online bijeenkomsten zijn. Zodra dat weer redelijk normaal mogelijk is, dan live in Krimpen a/d IJssel of een andere locatie in Rotterdam e.o.

 

Praktisch
Een online avond gaat vooralsnog door vanaf 5 aanmeldingen.

 

Na aanmelding, door aankoop van een ticket, krijg je uiterlijk op de geplande dag met de ontmoeting, de link toegestuurd voor het bijwonen van de avond.

 

Een ticket bestellen kan via onderstaande link:

 

Ik hoop dat we met elkaar, digitaal of live, weer een aantal mooie ontmoetingen mogen hebben dit jaar.

 

Van harte welkom!

 

Hartelijke groet,


Thelma van der Lugt
06 - 26 97 88 42

Facebook Choochem 30+ HB vrouwen

Agenda Choochem

 

 

 

Boekrecensie

De kus van Dabrowski

"De kus van Dabrowski"

C. van Kamp- Schöller

Een verhalende kennismaking met de ontdekking van de “Theorie van de Positieve Desintegratie” van Dabrowski. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Deze mensen zijn uitgekozen als waarschijnlijk (hoog)begaafd volgens de normaal geaccepteerde criteria, omdat ze hoge intelligentie, multipotentialiteit, hooggevoeligheid, en emotionele intensiteit vertonen..."