Choochem HB 30+ vrouwen

Voel je je in het dagelijks leven wel eens ‘anders’? Wil je sparren met gelijkgestemden, die je begrijpen en houden van gesprekken met diepgang? Kom dan eens naar HB 30+ Vrouwen.

 

Een feest van herkenning waarop we ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren en steunen. Een liefdevolle blik in de (lach)spiegel en erkennen wie je bent. Een warme uitnodiging om jezelf te zijn, ruimte voor jou. Een plek waar je welkom bent met je nieuwsgierigheid en weer vol energie de deur uit gaat.

 

Reacties op eerdere bijeenkomsten:

“Het gáát ergens over.”
“Het drama én de humor ervan inzien.”
“Deze avond blijft mij bij.” 

Hallo mooie vrouw,

Het is maart en voor volgende week, de 11e en die dinsdag erna, de 16e staat er een online vrouwenavond gepland. Ik heb vandaag voor het eerst in hele lange tijd, geen enkel kind in huis (tot 16:00) dus ik kon even weer met focus deze e-mail opstellen.

 

De afgelopen maanden heb ik soms een onderwerp genomen, of juist heel bewust geen thema. Het maakt meestal weinig verschil: de avond is zo voorbij en dan was het goed om elkaar weer te ontmoeten.

 

Als ijsbreker heb ik voor de komende avond een paar prikkelde quotes opgezocht. Om onze gedachten eens over te laten gaan en samen verder te praten.

quote    quote

Heb je zelf een quote die je graag inbrengt in het gesprek? Stuur em maar op, dan neem ik die mee. Alle quotes kunnen sowieso na de avond aan de deelnemers verstuurd worden.

 

Mocht je behoefte hebben om een eigen kwestie voor te leggen aan de andere vrouwen, dan is daar ook ruimte voor.

 

Voor deelname aan de avond kan je een ticket kopen via Eventbrite.
Voor donderdag 11 maart:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hb-vrouwenavond-30-donderdag-11-maart-2021-144607299325

Voor dinsdag 16 maart:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hb-vrouwenavond-30-dinsdag-16-maart-2021-144607734627

 

Na opgave stuur ik je de Zoom-link voor de avond, uiterlijk op de middag van de avond waarvoor je je hebt opgegeven.

 

Van harte welkom!

 

Hartelijke groet,

 

Thelma van der Lugt
06 - 26 97 88 42

 

Besloten Facebook groep: Choochem HB 30+

 


  

Overige avonden in seizoen 2020/2021
De avonden tot en met de zomer zijn gepland op de volgende dagen (onder voorbehoud). De thema's van die avonden heb ik nog niet scherp, dus die komen later.

8 en 13 april
13 en 18 mei
10 en 15 juni
8 en 20 juli

 

 

 

 

 

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."