Kinderexcursie Kröller Muller Museum

Kinderexcursie Kröller Muller Museum


Op zaterdag 23 april 2016 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor hoogbegaafde jongens en meiden van 6 tot en met 8 jaar. We gaan de wereld van kunst en architectuur ontdekken in het Kröller Muller Museum in Otterlo.

Met behulp van het speur- en Museumspel speuren we langs schilderijen van onder andere Vincent van Gogh en Piet Mondriaan, op zoek naar antwoorden op verrassende vragen. En wist je dat het museum één van de grootste beeldentuinen van Europa heeft? In die tuin gaan we ook speuren naar beelden en kunstwerken om de antwoorden van het spel te vinden. Voordat we dat gaan doen picknicken we eerst gezellig in die mooie beeldentuin.

 

Programma
11.00 u Verzamelen op de parkeerplaats van ingang Otterlo, Houtkampweg 9, 6731 AV
Otterlo
11.15 - 12.45 u Speur- en Museumspel in het museum
12.45 - 13.15 u Picknicken in de beeldentuin
13.15 - 14.45 u Speur- en Museumspel in de beeldentuin
15.00 u Ouders halen kinderen weer op bij de parkeerplaats van ingang Otterlo van het
museum

 

Kosten
De kosten voor deze excursiedag zijn 25 euro (incl. BTW). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen €5,00 korting. Kinderen met een museumkaart krijgen €4,60 korting.

 

Aanmelden
Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder opmerkingen 'opgave 23 april Kröller Muller Museum', de leeftijd van uw kind, of u lid bent van Choochem en of uw kind een museumkaart heeft.

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'