Festival van Talent

Festival van Talent


Hoogbegaafdheid in actie

 

Datum: 19 maart 2016


Plaats: Eckart College Eindhoven

 

Het Festival is al zes jaar een fantastisch evenement rondom hoogbegaafdheid voor jong en oud, professionals, kinderen en ouders.

Er staan al weer heel veel workshops, stands en activiteiten op deze site. Er is 19 maart weer veel te zien, ervaren, kopen en genieten.

Het Festival van Talent is dit jaar voor de tweede keer op het Eckart College in Eindhoven.
Gasten hoeven zich niet op te geven. Je komt gewoon 19 maart en bent dan van harte welkom. Entreeprijs: 2 euro. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Er zijn die dag geen programmaboekjes te koop. De site is dit jaar mobiel, heb je geen internet, download dan thuis plattegronden en het programma dat je wilt volgen. We hangen her en der ook wat op natuurlijk.

In de week voorafgaand aan het Festival vinden overal in ons land en in België activiteiten rondom hoogbegaafdheid plaats. Zie hiervoor de website van ‘week van de hoogbegaafdheid‘, een evenement dat mede door stichting Festival van Talent georganiseerd wordt.

Stichting Festival van Talent

 

Klik hier voor de poster van Festival van Talent
Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."