27-02-2016: Speelmiddag

SPEELMIDDAG


Op zaterdagmiddag 27 februari 2016 organiseert Care4Plus weer een leuke en gezellige speelmiddag voor (hoog)begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Er liggen allemaal spellen klaar, maar je mag ook je eigen bordspel meenemen om te spelen. Daarna gaan we levend ganzenbord doen, waarmee we een reis door de tijd maken. Zo ontdekken we veel over vroegere tijden. Bij iedere opdracht krijgen we een stukje van een puzzel. Op die puzzel staat een boodschap, die ons ergens naar toe leidt waar we iets kunnen vinden wat alleen voor ons is. Kom jij (weer) meespelen en helpen de boodschap op te lossen en de verrassing te vinden?

 

Praktische informatie


Plaats: De speelmiddag wordt gehouden in de clubruimte van de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 in Veenendaal
Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur
Kosten: de kosten voor de middag zijn 15 euro (incl. BTW). Ouders die lid zijn van ouderverenging Choochem krijgen €2,50 korting.
Aantal: er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen aan de speelmiddag

 

Meedoen?

Aanmelden voor de speelmiddag kan hier. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder opmerkingen 'opgave speelmiddag 27 februari 2016', de leeftijd van uw kind en of u lid bent van Choochem.

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."