27-02-2016: Speelmiddag

SPEELMIDDAG


Op zaterdagmiddag 27 februari 2016 organiseert Care4Plus weer een leuke en gezellige speelmiddag voor (hoog)begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Er liggen allemaal spellen klaar, maar je mag ook je eigen bordspel meenemen om te spelen. Daarna gaan we levend ganzenbord doen, waarmee we een reis door de tijd maken. Zo ontdekken we veel over vroegere tijden. Bij iedere opdracht krijgen we een stukje van een puzzel. Op die puzzel staat een boodschap, die ons ergens naar toe leidt waar we iets kunnen vinden wat alleen voor ons is. Kom jij (weer) meespelen en helpen de boodschap op te lossen en de verrassing te vinden?

 

Praktische informatie


Plaats: De speelmiddag wordt gehouden in de clubruimte van de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 in Veenendaal
Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur
Kosten: de kosten voor de middag zijn 15 euro (incl. BTW). Ouders die lid zijn van ouderverenging Choochem krijgen €2,50 korting.
Aantal: er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen aan de speelmiddag

 

Meedoen?

Aanmelden voor de speelmiddag kan hier. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder opmerkingen 'opgave speelmiddag 27 februari 2016', de leeftijd van uw kind en of u lid bent van Choochem.

Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'