Kinderexcursie voor stoere jongens en meisjes

Kinderexcursie voor stoere jongens en meiden


Op zaterdag 9 januari 2016 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor stoere jongens en meiden van 6 tot en met 8 jaar. We gaan de wereld van het leger ontdekken in het Nationaal Militair Museum in Soest.

 

We gaan speuren langs harnassen en uniformen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters. Ook gaan we zelf aan de slag. We leren NATO-taal, maken eigen buskruit, besturen een tank, vliegen in een F-16 simulator, schakelen vijandelijke tanks uit en rennen als echte soldaten over de stormbaan. Help jij mee deze missie te doen slagen?

 

Programma


11.00 u                 Verzamelen op de parkeerplaats van het Nationaal Militair Museum

                              (Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest)

11.15 - 12.45 u    Speurtocht langs harnassen, tanks, vliegtuigen en helikopters
12.45 - 13.30 u    Lunchen en uitleven op de stormbaan. Wie is het snelste?
13.30 - 14.45 u    Zelf aan de slag met NATO-taal, een tank of F-16 besturen en buskruit maken
15.00 u                 Ouders halen kinderen weer op bij de parkeerplaats van het museum

 

Kosten

De kosten voor deze excursiedag zijn 25 euro (incl. BTW). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen €5 korting. Kinderen met een museumkaart krijgen €4,75 korting.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder opmerkingen 'opgave Militair Museum 9 januari, de leeftijd van uw kind, of u lid bent van Choochem en of uw kind een museumkaart heeft.
Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."