Cursus Heilige Geest

Een cursus ‘de Heilige Geest ontdekken en verstaan’ aan de hand van Simone Pacot.

 

De cursussen gegeven door Emmaüs Pastoraat staan bekend om de persoonlijke ontwikkeling.

 

Het is niet iets waarbij je achterover in de stoel kunt blijven zitten. Je ontdekt jezelf, God en zijn betekenis voor jou en komt in je kracht te staan om vandaaruit je zending te funderen. 

 

De cursus die dit seizoen wordt gegeven, is aan de hand van de boeken van Simone Pacot boek: “Leven in de GEEST” en “Open je deuren voor de GEEST”:

 

 

  • Het eerste deel : Wie is de Heilige Geest
  • Het tweede deel: Relaties vernieuwen – “Alles maak ik nieuw”
  • Het derde deel: De Heilige Geest klopt aan onze deur”
  • Het vierde deel: De zending door de Heilige Geest

 

 

De cursus bestaat uit: 15 avonden, 20:00-22:00 uur en min. 7; max 12 personen in Rotterdam (even weken) en in Voorthuizen (oneven weken). Leden van Choochem krijgen 10% KORTING op de prijs van € 45/avond.

 

Voor informatie kun je mailen naar info@emmauspastoraat.nl .

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'