4Jou plusgroep in Veenendaal

4Jou plusgroep voor kleuters en onderbouw

 

Bij de 4Jou plusgroep van Care4Plus in Veenendaal ontmoeten hoogbegaafde kinderen elkaar om samen leuke en uitdagende dingen te doen. In de kleuter- en onderbouwgroep is nog plek voor jonge nieuwsgierige onderzoekers. Eerst een keer kijken en ervaren wat het is? Dat kan en is gratis.
Bij 4Jou staan ontmoeting van ontwikkelingsgelijken en samen met hen spelen, ontdekken en onderzoeken centraal. Kinderen die deelnemen aan 4Jou worden blij en raken enthousiast om dingen te ondernemen.

 

Praktische informatie

• De kleutergroep is voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong uit groep 1 en 2 op vrijdag. De kinderen spelen en ontdekken anderhalf uur.
• De onderbouwgroep is voor hoogbegaafde kinderen uit groep 3 tot en met 5 op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.
• Beide groepen worden gehouden in de clubruimte van de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 in Veenendaal
• De kinderen doen in een periode van 8 middagen mee met 4Jou. De kosten voor deze 8 middagen zijn 120 euro (incl. BTW) voor de onderbouwgroep en 90 euro (incl. BTW) voor de kleutergroep. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5% korting.

 

Eerst een keer kijken?
Om te ervaren wat we bij de 4Jou plusgroep doen kan uw kind een keer gratis meedoen. Mail naar info@care4plus.nl of bel 06 - 28 30 58 18 om af te stemmen wanneer dit kan.

 

Meer informatie of vragen over de 4Jou plusgroep van Care4Plus?

Lees op de website, klik hier voor foto's, mail naar info@care4plus.nl of bel met Marjo van Dam op 06 - 28 30 58 18.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'