19-05-2015 “Rendement van Bijzonder Talent. Ontwikkeltraject voor hoogbegaafde volwassenen.”

“Rendement van Bijzonder Talent.
Ontwikkeltraject voor hoogbegaafde volwassenen.”

 

Dit uitgebreide ontwikkeltraject van HB-trainingen bestaat uit zeven trainingsdagen, aangevuld met een officiële KernTalentenanalyse en individuele coaching. Het traject is speciaal bedoeld voor hoogbegaafde volwassenen die beter willen functioneren in werk en leven. In het traject leert de cursist vanuit een open leerhouding waar zijn behoeftes, mogelijkheden en grenzen liggen. Hij ontdekt zijn KernTalenten: de persoonlijke talenten die de basis vormen voor motivatie en energie in werk en leven. Vanuit een realistisch perspectief op de eigen mogelijkheden in relatie tot de omgeving leert de cursist beter samenwerken en communiceren. Daarnaast ontwikkelt hij vaardigheden waarmee hij effectiever kan werken en leren. Dit ontwikkeltraject is uniek in Nederland!

 

Choochemleden kunnen we een korting aanbieden van € 250 op het hele ontwikkeltraject.

 

Voorafgaand aan het ontwikkeltraject geven we introductieworkshops, waarin je meer leert over je eigen hoogbegaafdheid, en kennis kunt maken met de trainers. Deze introductieworkshop kun je als Choochemlid ook met flinke korting volgen. Gebruik bij aanmelding de code CH1501, dan betaal je € 50 minder, en mag je gratis een introducee meenemen.

Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."