19-05-2015 “Rendement van Bijzonder Talent. Ontwikkeltraject voor hoogbegaafde volwassenen.”

“Rendement van Bijzonder Talent.
Ontwikkeltraject voor hoogbegaafde volwassenen.”

 

Dit uitgebreide ontwikkeltraject van HB-trainingen bestaat uit zeven trainingsdagen, aangevuld met een officiële KernTalentenanalyse en individuele coaching. Het traject is speciaal bedoeld voor hoogbegaafde volwassenen die beter willen functioneren in werk en leven. In het traject leert de cursist vanuit een open leerhouding waar zijn behoeftes, mogelijkheden en grenzen liggen. Hij ontdekt zijn KernTalenten: de persoonlijke talenten die de basis vormen voor motivatie en energie in werk en leven. Vanuit een realistisch perspectief op de eigen mogelijkheden in relatie tot de omgeving leert de cursist beter samenwerken en communiceren. Daarnaast ontwikkelt hij vaardigheden waarmee hij effectiever kan werken en leren. Dit ontwikkeltraject is uniek in Nederland!

 

Choochemleden kunnen we een korting aanbieden van € 250 op het hele ontwikkeltraject.

 

Voorafgaand aan het ontwikkeltraject geven we introductieworkshops, waarin je meer leert over je eigen hoogbegaafdheid, en kennis kunt maken met de trainers. Deze introductieworkshop kun je als Choochemlid ook met flinke korting volgen. Gebruik bij aanmelding de code CH1501, dan betaal je € 50 minder, en mag je gratis een introducee meenemen.

Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'