25-02-2015: Speelmiddag

Speelmiddag: lekker spelen met kinderen die net zo zijn als jij

In de voorjaarsvakantie kun je lekker een middag komen spelen met kinderen die net zo zijn als jij! Op woensdagmiddag 25 februari 2015 zijn (hoog-)begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar van harte welkom in Veenendaal om met ontwikkelingsgelijken samen te spelen. Er liggen leuke spellen klaar en er is van alles te bouwen en te knutselen. Bij goed weer gaan we ook even lekker in de speeltuin spelen. 

 

Praktische informatie:

De speelmiddag is van 13.00 tot 16.00 uur in Veenendaal. 

De kosten zijn 15 euro (incl. BTW). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 2,50 euro korting.

Aanmelden voor de speelmiddag kan via de website van Care4Plus, die deze speelmiddag organiseert. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder opmerkingen 'opgave speelmiddag 24 februari 2015' en of u lid bent van Choochem.


Meer informatie

Boekrecensie

De lessen van Day a Week School

"De lessen van Day a Week School"

Verouden, J., Muijnck, de A., Heinink, S. .

Dit boek is geschreven naar aanleiding van 10 jaar onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Eën dag per week krijgen deze leerlingen onderwijs op een aparte locatie. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.' Deel 2 over Daniël en zijn vrienden