11-02-2015: Meet & Greet Veenendaal

Ontmoeting en een goed gesprek met andere ouders over hoogbegaafdheid

 

Op woensdag 11 februari 2015 organiseert Choochem samen met care4plus een Meet & Greet avond, waarop ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar in informele sfeer bij iemand thuis ontmoeten en in gesprek gaan over een thema rondom hoogbegaafdheid.

 

Op 11 februari wisselen we ervaringen uit over onze contacten met school. Kunnen we richtlijnen ontdekken die ons helpen een goed en effectief gesprek te hebben met de leerkracht? Tijdens de avond wisselen we onze ervaringen uit. Welke dingen in uw contact met school werk(t)en goed en positief? Fijn als u hier voor de Meet & Greet avond alvast over nadenkt en ze op de avond komt delen.

 

Tijdens deze avond zal ook een ouder aanwezig zijn die met ons ervaringen deelt over het wisselen van school. Zij heeft er voor gekozen om vorig jaar één van haar kinderen van een reguliere school naar het Leonardo onderwijs te laten gaan. Vragen en dillema's die hierbij spelen gaan bijvoorbeeld over identiteit, in- en exclusief HB onderwijs.


Praktische informatie:

  • Locatie: De Riethoek 28, Veenendaal
  • Tijd: van 20.00 uur – 22.00 uur (vanaf 19.45 uur inloop)
  • Prijs: er zijn geen kosten
  • Opgeven: via jdijkstra@choochem.nl ovv Meet & Greet avond 11 februari, het aantal personen dat komt en tel.nr.

 

Zowel Choochemleden als niet-leden zijn van harte welkom om mee te komen praten op deze inspirerende avond!

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."