11-02-2015: Meet & Greet Veenendaal

Ontmoeting en een goed gesprek met andere ouders over hoogbegaafdheid

 

Op woensdag 11 februari 2015 organiseert Choochem samen met care4plus een Meet & Greet avond, waarop ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar in informele sfeer bij iemand thuis ontmoeten en in gesprek gaan over een thema rondom hoogbegaafdheid.

 

Op 11 februari wisselen we ervaringen uit over onze contacten met school. Kunnen we richtlijnen ontdekken die ons helpen een goed en effectief gesprek te hebben met de leerkracht? Tijdens de avond wisselen we onze ervaringen uit. Welke dingen in uw contact met school werk(t)en goed en positief? Fijn als u hier voor de Meet & Greet avond alvast over nadenkt en ze op de avond komt delen.

 

Tijdens deze avond zal ook een ouder aanwezig zijn die met ons ervaringen deelt over het wisselen van school. Zij heeft er voor gekozen om vorig jaar één van haar kinderen van een reguliere school naar het Leonardo onderwijs te laten gaan. Vragen en dillema's die hierbij spelen gaan bijvoorbeeld over identiteit, in- en exclusief HB onderwijs.


Praktische informatie:

  • Locatie: De Riethoek 28, Veenendaal
  • Tijd: van 20.00 uur – 22.00 uur (vanaf 19.45 uur inloop)
  • Prijs: er zijn geen kosten
  • Opgeven: via jdijkstra@choochem.nl ovv Meet & Greet avond 11 februari, het aantal personen dat komt en tel.nr.

 

Zowel Choochemleden als niet-leden zijn van harte welkom om mee te komen praten op deze inspirerende avond!

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'