Rondetafelgesprek Koepel Hoogbegaafdheid

 

logo Koepel HoogbegaafdheidDe Koepel Hoogbegaafdheid wil een bijdrage leveren aan de kwaliteitsborging in het werkveld van Hoogbegaafdheid, met name op het gebied van opleidingen, adviesbureaus en de zorg.

 

Als eerste project wil De Koepel Hoogbegaafdheid zich richten op de advies- en begeleidingsbureaus voor hoogbegaafdheid. Het doel is om voor ouders meer transparantie te brengen in het aanbod van deze bureaus en een duidelijker beeld te geven over de keuzemogelijkheden hierin.

 


 

 

Boekrecensie

"Praktijkboek hoogbegaafdheid in psychotherapie"

Adriaan Sprey

Een praktisch boek vol handreikingen. Aanrader voor (aankomende) hulpverleners in de GGZ, psychotherapeuten en psychologen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."