Pientere puzzels & spellen

Pientere Puzzels & Spellen, winst voor kinderen in armoede.

Voor kinderen in armoede 

Tijdens een reis naar de sloppen van Manila werd Ale Sytsma geconfronteerd met rauwe armoede. Maar ook zag hij de positieve impact van kindsponsoring op het leven van arme kinderen en hun familie. Na terugkomst in Nederland besloten Ale en zijn vrouw Willemien de inkomsten van hun webshop te gaan gebruiken voor het sponsoren van kinderen via de kindsponsororganisatie Compassion. De webshop heeft een mooie groei door gemaakt, dat maakt het mogelijk om 29 kinderen te helpen!

Als Choochemlid kunt u bij aankoop op deze website 10% korting krijgen!

Maak voor uw eerste bestelling een account aan en stuur een mail naar info@pienterepuzzels.nl met het verzoek om te worden toegevoegd aan de Choochem gebruikers groep.
Na verificatie van uw gegevens met de ledenadministratie van Choochem, wordt u toegevoegd aan de Choochem gebruikersgroep.
Daarvan krijgt u een bevestiging per mail.
Vanaf dan wordt over uw bestellingen automatisch een korting van 10% berekend.

 

 
 

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'