mei/juni: Cursus: ten volle vrouw-zijn

In de maand mei/juni 2014 organiseert Emmaüs Pastoraat op vijf avonden eens in de veertien dagen van 20:00 tot 22:00 uur een korte, intensieve cursus voor vrouwen. 

 

Deze avonden verkennen we de aspecten van vrouwelijke intimiteit, emoties, familie, betrokkenheid, vertrouwen, het aangaan en verbreken van een relatie. Nu we de gelijkheid tussen de seksen hebben geaccepteerd, is het tijd om de eigen vrouwelijke essentie weer in ere te herstellen. Hoewel wij onze schoonheid graag willen ontsluieren, schrikken we er ook voor terug, omdat we al zo vaak gekwetst zijn. Ons hart hunkert naar het leven waarvoor wij geschapen zijn en waarin schoonheid een hoofdrol speelt. Onze schoonheid komt van God, die daarmee een belangrijk aspect van Zichzelf laat zien. God in het leven van ons al vrouwen.

 

Elke cursusavond heeft een eigen thema:

 

1)  De echte vrouw

 

2)  De fascinerende vrouw

 

3)  De spirituele vrouw

 

4)  De talentvolle vrouw en haar wapens

 

5)  De sensuele vrouw

 

Het doel van deze avonden: vrouwen uit te nodigen vrouw te worden zoals het bedoeld is en het feest van vrouw-zijn te gaan ervaren en te leven vanuit bijbels/scheppingsperspectief.

 

De kosten: € 45, per avond incl. koffie/thee en cursusmap (met hand-out en extra informatie en oefeningen). 

 

Voor leden van Choochem, studenten en uitkeringsgerechtigden geldt €5/avond korting.

 

Data:

# Rotterdam: even weken dinsdag: 13-05; 27-05; 10-06; 24-06; 08-07

 

# Voorthuizen: oneven weken dinsdag: 06-05; 20-05; 03-06; 17-06; 01-07

 

Aanmelden en informatie: info@emmauspastoraat.nl

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."