10-04-2014: Meet & Greet Hoogbegaafdheid en geloof

Meet & Greet avond op 10 april 2014

Ontmoeting en een goed gesprek met andere ouders over hoogbegaafdheid

 

Choochem organiseert op woensdagavond 10 april 2014 samen met Care4Plus weer een Meet & Greet avond, waarop ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar in informele sfeer bij iemand thuis ontmoeten en in gesprek gaan over een thema rondom hoogbegaafdheid.

 

Op 10 april gaan we met elkaar in gesprek over hoogbegaafd zijn en geloven. Ria Havinga-Brand komt om met ons te praten over de geloofsontwikkeling en behoeften hierin bij hoogbegaafden. Ria heeft lezingen gehouden over dit thema en het boekje ‘Hoogbegaafd geloven’ geschreven.

 

Praktische informatie:

 

Locatie:De Riethoek 28 in Veenendaal

Tijd: inloop vanaf 19.45 uur, programma van 20.00 - 22.00 uur.

Prijs: er zijn geen kosten aan deze avond.

Opgave: via info@choochem.nl, ovv Meet & Greet avond 10 april, naam, aantal personen dat komt en telefoonnummer.

 

U bent van harte welkom om mee te komen praten!

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'