ALV Choochem

Maandag 21 juni 2010 zal de twaalfde algemene ledenvergadering van Choochem plaatsvinden. We nodigen u van harte uit deze vergadering. De vergadering is alleen voor leden van Choochem, uiteraard kunt u bij aanvang van de vereniging lid worden en bent u dan van harte welkom.

 

Dit jaar zullen wij tijdens de ledenvergadering terugblikken ophet jaar 2009 dat een roerig jaar voor Choochem is geweest. Zoals op de laatste ledenvergadering naar voren is gebracht, staat Choochem op een kantelpunt. Samen met u willen wij deze avond de koers voor de komende jaren bepalen.

 

Wij hopen u maandag 21e juni te ontmoeten. In verband met de catering verzoeken wij u om u voor vrijdag 19 juni aan te melden.

 

Lokatie: Evangelische Hogeschool, Drentsestraat 1, Amersfoort

 

Agenda

  1. Welkom en opening
  2. Vaststelling van de agenda
  3. Terugblik 2009 en visievorming door Reinier Mak
  4. Workshop visievorming
  5. Huishoudelijke vergadering
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'