ALV Choochem

Maandag 21 juni 2010 zal de twaalfde algemene ledenvergadering van Choochem plaatsvinden. We nodigen u van harte uit deze vergadering. De vergadering is alleen voor leden van Choochem, uiteraard kunt u bij aanvang van de vereniging lid worden en bent u dan van harte welkom.

 

Dit jaar zullen wij tijdens de ledenvergadering terugblikken ophet jaar 2009 dat een roerig jaar voor Choochem is geweest. Zoals op de laatste ledenvergadering naar voren is gebracht, staat Choochem op een kantelpunt. Samen met u willen wij deze avond de koers voor de komende jaren bepalen.

 

Wij hopen u maandag 21e juni te ontmoeten. In verband met de catering verzoeken wij u om u voor vrijdag 19 juni aan te melden.

 

Lokatie: Evangelische Hogeschool, Drentsestraat 1, Amersfoort

 

Agenda

  1. Welkom en opening
  2. Vaststelling van de agenda
  3. Terugblik 2009 en visievorming door Reinier Mak
  4. Workshop visievorming
  5. Huishoudelijke vergadering
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

 

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'