4you plus groep

4Jou plusgroep

Op woensdagmiddag 26 februari 2014 begint een nieuwe 4Jou plusgroep voor hoogbegaafde kinderen uit groep 3, 4 en 5. Een week later, op woensdagmiddag 5 maart 2014, start een nieuwe 4Jou plusgroep voor hoogbegaafde kinderen uit de bovenbouw (groep 6 tot en met 8). 

4Jou plusgroep voorziet hoogbegaafde kinderen in hun behoefte aan contact met en ontmoeting van ontwikkelingsgelijken. Het programma biedt ze uitdaging en komt tegemoet aan de brede interesse en creativiteit van deze kinderen. Ook leren ze zichzelf kennen in hun hoogbegaafd zijn en hoe ze daarmee om kunnen gaan. 4Jou betekent dan ook: ‘Jezelf Ontwikkelen en Uitdagen’. Ouders van kinderen, die naar 4Jou komen, merken dat hun kind beter in zijn vel komt te zitten, er blij van wordt en weer plezier krijgt in leren en leven. 

4Jou plusgroep wordt gehouden op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de kelderruimte van de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 in Veenendaal, de ene week de onderbouwgroep en de andere week de bovenbouwgroep. In beide groepen zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan via info@care4plus.nl of telefoonnummer 06-28305818. 


Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'