4you plus groep

4Jou plusgroep

Op woensdagmiddag 26 februari 2014 begint een nieuwe 4Jou plusgroep voor hoogbegaafde kinderen uit groep 3, 4 en 5. Een week later, op woensdagmiddag 5 maart 2014, start een nieuwe 4Jou plusgroep voor hoogbegaafde kinderen uit de bovenbouw (groep 6 tot en met 8). 

4Jou plusgroep voorziet hoogbegaafde kinderen in hun behoefte aan contact met en ontmoeting van ontwikkelingsgelijken. Het programma biedt ze uitdaging en komt tegemoet aan de brede interesse en creativiteit van deze kinderen. Ook leren ze zichzelf kennen in hun hoogbegaafd zijn en hoe ze daarmee om kunnen gaan. 4Jou betekent dan ook: ‘Jezelf Ontwikkelen en Uitdagen’. Ouders van kinderen, die naar 4Jou komen, merken dat hun kind beter in zijn vel komt te zitten, er blij van wordt en weer plezier krijgt in leren en leven. 

4Jou plusgroep wordt gehouden op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de kelderruimte van de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 in Veenendaal, de ene week de onderbouwgroep en de andere week de bovenbouwgroep. In beide groepen zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan via info@care4plus.nl of telefoonnummer 06-28305818. 


Meer informatie

Boekrecensie

De kus van Dabrowski

"De kus van Dabrowski"

C. van Kamp- Schöller

Een verhalende kennismaking met de ontdekking van de “Theorie van de Positieve Desintegratie” van Dabrowski. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Deze mensen zijn uitgekozen als waarschijnlijk (hoog)begaafd volgens de normaal geaccepteerde criteria, omdat ze hoge intelligentie, multipotentialiteit, hooggevoeligheid, en emotionele intensiteit vertonen..."