Voordelen lidmaatschap Choochem

Als lid kunt u andere hoogbegaafden ontmoeten en leren van elkaars ervaringen. Dat biedt een thuisbasis, een rustpunt bij mensen die de problematiek begrijpen. De vereniging is een vraagbaak voor allerlei vragen op het terrein van kerk/geloof, onderwijs, opvoeding en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kunt u gebruik maken van een uitgebreid netwerk van professionals op het gebied van hoogbegaafdheid die op de hoogte zijn van alle trends en ontwikkelingen.

 

U krijgt als lid van Choochem onder andere 10% korting op het blad Talent. We zijn bezig om via Choochem nog meer kortingen te realiseren op bijvoorbeeld denkspelletjes en hulpverlening. Voor het organiseren van activiteiten streven we naar een lage prijs, zodat het laagdrempelig is. 

 

Choochem biedt ook kansen om uw eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het schrijven van een recensie, het organiseren van een workshop, of het organiseren van een (periodieke) ontmoeting bij u thuis van mensen in uw regio om persoonlijke ervaringen met bijvoorbeeld school of kerk te delen. Wij willen u hierbij aanmoedigen om te experimenteren met datgene waar u goed in bent. Ons motto is: doe maar gek, u moet al zo vaak gewoon doen!

 

Met uw lidmaatschap steunt u ook de lobby in Den Haag. Via De Koepel (samenwerkingsverband van Choochem, Hint en Pharos), wordt het beleid t.a.v. hoogbegaafdheid beïnvloed.

 

We nodigen u van harte uit om lid te worden van Choochem. Om direct uw lidmaatschap aan te vragen hebben we de volgende gegevens van u nodig.

 

 

 

»Nu Lidmaatschap aanvragen«

 

 

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."