meet & greet

Meet & Greet avond

Op donderdagavond 28 november 2013 organiseert Choochem samen met Care4Plus een Meet & Greet avond. Tijdens zo’n avond ontmoeten ouders van hoogbegaafde kinderen/jongeren elkaar en gaan in gesprek over een bepaald thema.

 

Het thema op 28 november is ‘communicatie met school’. Hoe zorg je ervoor dat de communicatie met school goed verloopt? Waar loop je tegenaan en hoe zou je dit kunnen aanpakken? Hoe deel ik op een goede manier mijn zorgen met school? Deze en andere vragen bespreken we met elkaar, ook  wisselen we ervaringen en tips uit. Er zijn geen kosten aan deze avond. De avond wordt gehouden bij ouders van hoogbegaafde kinderen/jongeren thuis.

U bent van harte uitgenodigd mee te komen praten.

 

Praktische informatie:
Tijd:                vanaf 19.45 uur is er inloop, we stoppen om 22.00 uur
Locatie:           Wilslaan 28 in Wageningen
Kosten:           geen
Opgeven:        mail naar info@choochem.nl ovv naam, adres en tel.nr.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'