17-06-2013: Interview HB zijn Groot Nieuws Radio

Vanavond zal Dineke van Kooten op Groot Nieuws Radio te horen zijn in het programma Avondmelange over 'Hoogbegaafd zijn'. In dit programma zal naar de volgende artikelen worden verwezen:

 

 

 

Over het programma: Avondmelange

Een melange is volgens de dikke Van Dale een zorgvuldig samengestelde mix van verschillende ingrediënten. Denk aan een smakelijke kop koffie na het eten of een verfijnd glas wijn. Zoals u daar wellicht van kunt genieten op de avond, hopen we ook uw oor te mogen prikkelen met dit programma. Avondmelange is een zorgvuldig samengestelde mix van inspirerende rubrieken, een vleugje actualiteit, muziek en een goed gesprek. Dat gesprek voeren we elke avond weer met iemand anders, waardoor er gedurende de week een breed scala aan onderwerpen voorbij komt.

 

Uitzending: Maandag t/m vrijdag 20:00 – 22:00 uur

Presentatie: Ronald Koops en Tim Hendriks

Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."