17-06-2013: Interview HB zijn Groot Nieuws Radio

Vanavond zal Dineke van Kooten op Groot Nieuws Radio te horen zijn in het programma Avondmelange over 'Hoogbegaafd zijn'. In dit programma zal naar de volgende artikelen worden verwezen:

 

 

 

Over het programma: Avondmelange

Een melange is volgens de dikke Van Dale een zorgvuldig samengestelde mix van verschillende ingrediënten. Denk aan een smakelijke kop koffie na het eten of een verfijnd glas wijn. Zoals u daar wellicht van kunt genieten op de avond, hopen we ook uw oor te mogen prikkelen met dit programma. Avondmelange is een zorgvuldig samengestelde mix van inspirerende rubrieken, een vleugje actualiteit, muziek en een goed gesprek. Dat gesprek voeren we elke avond weer met iemand anders, waardoor er gedurende de week een breed scala aan onderwerpen voorbij komt.

 

Uitzending: Maandag t/m vrijdag 20:00 – 22:00 uur

Presentatie: Ronald Koops en Tim Hendriks

Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'