17-04-2013: Meet & Greet: ontmoeting en uitwisseling van kennis en ervaringen

Behoefte om met anderen kennis en ervaringen op het gebied van hoogbegaafdheid te delen? Daarvoor zijn de Meet & Greet avonden bijzonder geschikt. In informele sfeer bij iemand thuis maak je kennis met hoogbegaafden en opvoeders van hoogbegaafden.

 

Een Meet & Greet avond is niet alleen voor mensen die veel van hoogbegaafdheid weten. Juist ook voor nieuwe leden of geïnteresseerden is zo’n avond een goed begin om over hoogbegaafdheid te leren, te horen hoe andere ouders omgaan met problemen die je op school of thuis met je kind tegenkomt of hoe je omgaat met geloof en hoogbegaafdheid.

 

Meet & Greet in Wageningen op 17 april 2013

 

Na ontmoeting en kennismaking gaat Marjo van Dam van advies- en begeleidingsbureau Care4Plus in Veenendaal je helpen ontdekken met welke uitdaging(en) jij je getalenteerde kind(eren) kan helpen om hem/haar tot bloei te laten komen.

 

Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie/thee, om 20.00 uur start de avond. We sluiten rond 22.00 uur af. Meer informatie en opgave (aanmelding verplicht) via info@choochem.nl.

Vermeld bij opgave de namen en telefoonnummers van de deelnemers. 

 

Van harte welkom op deze inspirerende avond!

 

Datum: 17 april 2013

Adres: Familie Dijkstra, Wilslaan 28 te Wageningen

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."