Wereld van Wetenschap en Techniek

Al eens in de collegebanken gezeten van een echte universiteit en les gekregen van een universitair docent? Of zelf de auto van de toekomst rijdend gemaakt met behulp van een motor? Op 22 september is dat allemaal mogelijk! We hebben op die dag een heel bijzonder programma georganiseerd. Deze dag wordt gehouden in Delft en staat in het teken van wetenschap en techniek. Je komt er van alles te weten over de bouw van vliegtuigen, je kunt er de nieuwe F-16 straaljager bewonderen en je gaat ook zelf aan de slag in het Science Centre. Je kunt aan dit programma meedoen, als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent. Dus schrijf je snel in!

 

Programma:

10.00 uur:

 

Ontvangst aan faculteit Lucht- en Ruimtevaart TU Delft (Kluyverweg 1, Delft)

Rondleiding door vliegtuighal en minicollege door een universitair docent

12.00 uur: Lunch
12.30 uur:

Vertrek naar Science Centre (Mijnbouwstraat 120, Delft)

Workshop 'C'mmon' o.l.v. studenten TU Delft

15.00 uur: Einde van het programma

 

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 35 euro (incl. BTW) pp. Uw kind wordt de hele dag begeleid door een orthopedagoog en een kinderpsycholoog. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting en betalen per kind 30 euro.

 

Opgeven

Schrijf uw kind in door Dotado een email te sturen met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Voor extra informatie of vragen neemt u contact met Dotado op.

 

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'