Wereld van Wetenschap en Techniek

Al eens in de collegebanken gezeten van een echte universiteit en les gekregen van een universitair docent? Of zelf de auto van de toekomst rijdend gemaakt met behulp van een motor? Op 22 september is dat allemaal mogelijk! We hebben op die dag een heel bijzonder programma georganiseerd. Deze dag wordt gehouden in Delft en staat in het teken van wetenschap en techniek. Je komt er van alles te weten over de bouw van vliegtuigen, je kunt er de nieuwe F-16 straaljager bewonderen en je gaat ook zelf aan de slag in het Science Centre. Je kunt aan dit programma meedoen, als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent. Dus schrijf je snel in!

 

Programma:

10.00 uur:

 

Ontvangst aan faculteit Lucht- en Ruimtevaart TU Delft (Kluyverweg 1, Delft)

Rondleiding door vliegtuighal en minicollege door een universitair docent

12.00 uur: Lunch
12.30 uur:

Vertrek naar Science Centre (Mijnbouwstraat 120, Delft)

Workshop 'C'mmon' o.l.v. studenten TU Delft

15.00 uur: Einde van het programma

 

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 35 euro (incl. BTW) pp. Uw kind wordt de hele dag begeleid door een orthopedagoog en een kinderpsycholoog. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting en betalen per kind 30 euro.

 

Opgeven

Schrijf uw kind in door Dotado een email te sturen met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Voor extra informatie of vragen neemt u contact met Dotado op.

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'