Hersenen uit de mouwen!

Choochem stimuleert leden om hun talenten in te zetten. Op 5 april jl. heeft Reinier Mak het spits afgebeten met zijn workshop Veranderkompas. Aan de hand van dit model, waar hij een boek over heeft geschreven, zijn de deelnemers aan de slag geweest met hun eigen vraagstuk. Leren van elkaar, onder professionele procesbegeleiding. Het smaakte naar meer. De volgende bijeenkomst is inmiddels gepland. De workshop [ Geen oplossing?! ] is open voor iedereen; het is niet nodig om de workshop Veranderkompas te hebben gevolgd.


 

Workshop [ Geen oplossing?! ]

 

Die vraag over je baan, je bedrijf of relatie waar je al een tijdje mee rondloopt. Of die ene situatie in werk, kerk of privé die je dwars zit. Je hebt er misschien al eens met deze of gene over gesproken, maar veel verder ben je daarmee niet gekomen. En als je al die uren die je er over hebt lopen piekeren eens op zou tellen… Wist je maar wat je moest doen om dat probleem op te lossen!

 

Herken jij jezelf in wat je hierboven hebt gelezen? En ben je bereid je ‘hersenen uit de mouwen’ te steken? Dan dagen wij je uit om op 19 juni naar de workshop [ Geen oplossing?! ] te komen. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Deze workshop gaat helemaal NIET over het vinden van een oplossing voor jouw probleem. Sterker nog, we gaan er juist alles aan doen om oplossingen te vermijden!

 

Ben je er nog? En ben je nog steeds nieuwsgierig hoe deze workshop jou verder kan helpen? Lees dan verder en geef jezelf snel op: het aantal deelnemers is beperkt.

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

 • Je bent hoogbegaafd en je loopt al een tijdje rond met een bepaalde vraag of probleem. 
 • Het gaat om een onderwerp dat te maken heeft met je werk (ook vrijwilligerswerk), eigen bedrijf, kerk, relatie/gezin of vrije tijd.

 

Het is voor deelname aan deze workshop niet nodig dat je de workshop ‘Hersens uit de mouwen | Veranderkompas’ hebt deelgenomen. De workshop [ Geen oplossing?! ] is een zelfstandig programma.

 

Wat levert deze workshop je op?

 • Je krijgt nieuwe inzichten in jouw persoonlijke vraag of probleem
 • Je (her)ontdekt wat voor jou in deze situatie belangrijk is 
 • Je begrijpt beter waarom deze vraag of dit probleem je raakt
 • En… je legt een basis die je helpt bij het aanpakken van jouw vraag of probleem

 

Hoe bemachtig je een van de 8 plaatsen?

 • Het aantal deelnemers aan deze workshop is beperkt tot maximaal 8 personen.
 • Stuur een mail met als onderwerp ‘Opgave workshop Geen Oplossing?!’ en je naam, adres en telefoonnummer naar info@choochem.nl. 
 • De kosten van deze workshop bedragen €10 voor leden van Choochem (€ 12,50 voor niet-leden) Maak dit bedrag over op giro 8118199 t.n.v. Choochem, Nootdorp. Je opgave is definitief wanneer het bedrag op de rekening van Choochem is bijgeschreven.

De workshop [ Geen oplossing?! ] wordt gegeven door Adrie van Iwaarden, freelance consultant en coach, in samenwerking met Reinier Mak.

 

Praktische gegevens

 • Datum: 19 juni 2012.
 • Tijd     : 19.30-21.30 uur.
 • Locatie: Heinosoft, Distributieweg 22, 2645 EJ Delfgauw

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'