Verdiepingscursus Pers. Ontw.

 

De verdiepingcursus voor volwassenen bouwt verder op de introductiecursus persoonlijke ontwikkeling die ARTYSTA vorm en inhoud geeft. De introductiecursus is voorwaarde en je bewijs van deelname geeft toegang voor deelname aan de verdiepingcursus.

 

In een avond en een twee dagen,  krijg je de gelegenheid om onder professionele begeleiding van ervaren werkers, je persoonlijke verhaal te vertellen en daar reactie op te ontvangen

met het oog op je persoonlijke ontwikkeling. Je leert ook feedback te geven waar jij en anderen van groeien, feedback die opbouwt en verbindt. We stimuleren je, in vrijheid, om constructieve keuzes te maken.

 

Datum: 24 mei 2012 - 26 mei 2012
Locatie:

BONGASTATE

Hilaerdermieden 2

9027 BB Hijlaard

Kosten: € 295,- p.p. (Cursus, logies en verblijf (op basis van  2 pers. tent, voor 1 persoonstent € 25,- extra))

 

Voor inschrijving kunt mailen naar info@artysta.nl

 

Voor verdere informatie over accomodatie, tijden en het programma vindt u in Verdiepingscursus Volwassenen (PDF).

 

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'