Verdiepingscursus Pers. Ontw.

 

De verdiepingcursus voor volwassenen bouwt verder op de introductiecursus persoonlijke ontwikkeling die ARTYSTA vorm en inhoud geeft. De introductiecursus is voorwaarde en je bewijs van deelname geeft toegang voor deelname aan de verdiepingcursus.

 

In een avond en een twee dagen,  krijg je de gelegenheid om onder professionele begeleiding van ervaren werkers, je persoonlijke verhaal te vertellen en daar reactie op te ontvangen

met het oog op je persoonlijke ontwikkeling. Je leert ook feedback te geven waar jij en anderen van groeien, feedback die opbouwt en verbindt. We stimuleren je, in vrijheid, om constructieve keuzes te maken.

 

Datum: 24 mei 2012 - 26 mei 2012
Locatie:

BONGASTATE

Hilaerdermieden 2

9027 BB Hijlaard

Kosten: € 295,- p.p. (Cursus, logies en verblijf (op basis van  2 pers. tent, voor 1 persoonstent € 25,- extra))

 

Voor inschrijving kunt mailen naar info@artysta.nl

 

Voor verdere informatie over accomodatie, tijden en het programma vindt u in Verdiepingscursus Volwassenen (PDF).

 

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'