Avond 2: Trouw

Deze avond is onderdeel van een cursus van vier bijeenkomsten.

Meer informatie over deze cursus >>

 

Avond 2: Trouw

Deze tweede avond gaat over keuzes maken. Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf en aan de ander?  En maakt het nog uit wie die ander is? Zijn verdiensten van betekenis? Hoe verhouden dankbaarheid en verantwoordelijkheid zich? Wat nu als ik me onder druk voel staan? En kan het zijn dat ik hier ergens een trauma heb opgelopen? Hoe gaan we om met onrecht? Wat zegt het ons om de ander rechtstreeks aan te spreken?

 

Ook deze avond ontvangt u achtergrond informatie op deze thema’s en gaan we met elkaar onderling in gesprek om hier ook persoonlijk bij stil te staan aan de hand van diverse handreikingen.

 

Datum:    29 februari 2012

Locatie:  ’t Veerhuis Nieuwegein
                  Nijemonde 4
                  3434 AZ Nieuwegein

Tijd:          19:30  - 21:30 uur

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'