Reptielenshow voor kinderen

Op 25 juni 2011 organiseert Choochem in samenwerking met Dotado een  excursiedag  (10.00-15.00 uur) voor kinderen van 8-12 jaar.

 

Op deze dag komt Exotus Serpenti in Den Haag een bijzondere en informatieve show geven. Kinderen kunnen van alles leren over de verschillende soorten reptielen en ze kunnen een diploma reptielen hanteren halen. Natuurlijk krijgen ze de mogelijkheden om reptielen vast te houden. Ook kunnen ze meedoen aan quizen en rollenspellen!


Voor meer informatie en opgave kijk op www.dotado.info.

 

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige excursies, meld u dan aan de linkerkant van deze pagina aan voor de nieuwsbrief.

 

Wilt u weten hoe de kinderen deze excursie en vele andere vonden lees dan het verslag.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'