Reptielenshow voor kinderen

Op 25 juni 2011 organiseert Choochem in samenwerking met Dotado een  excursiedag  (10.00-15.00 uur) voor kinderen van 8-12 jaar.

 

Op deze dag komt Exotus Serpenti in Den Haag een bijzondere en informatieve show geven. Kinderen kunnen van alles leren over de verschillende soorten reptielen en ze kunnen een diploma reptielen hanteren halen. Natuurlijk krijgen ze de mogelijkheden om reptielen vast te houden. Ook kunnen ze meedoen aan quizen en rollenspellen!


Voor meer informatie en opgave kijk op www.dotado.info.

 

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige excursies, meld u dan aan de linkerkant van deze pagina aan voor de nieuwsbrief.

 

Wilt u weten hoe de kinderen deze excursie en vele andere vonden lees dan het verslag.

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'