Excursie kinderen TU Delft

Op 28 mei 2011 organiseert Choochem in samenwerking met Dotado een  excursiedag  (10.00-15.00 uur) voor kinderen van 8-12 jaar.

 

De dag vindt dit keer plaats op de faculteit Lucht- en ruimtevaart en in het Science Centre van de TU Delft en staat in het teken van techniek en wetenschap. De kinderen kunnen een college volgen, de vliegtuighal bekijken en onder leiding van een technische student bruggen bouwen en testen in het Science Centre. Kortom, een bijzondere dag  voor kinderen met belangstelling voor techniek en wetenschap!

 

Voor meer informatie en opgave kijk op www.dotado.info.

 

Wilt u weten hoe de kinderen deze excursie en vele andere vonden lees dan het verslag.

Meer informatie

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'