Excursie kinderen TU Delft

Op 28 mei 2011 organiseert Choochem in samenwerking met Dotado een  excursiedag  (10.00-15.00 uur) voor kinderen van 8-12 jaar.

 

De dag vindt dit keer plaats op de faculteit Lucht- en ruimtevaart en in het Science Centre van de TU Delft en staat in het teken van techniek en wetenschap. De kinderen kunnen een college volgen, de vliegtuighal bekijken en onder leiding van een technische student bruggen bouwen en testen in het Science Centre. Kortom, een bijzondere dag  voor kinderen met belangstelling voor techniek en wetenschap!

 

Voor meer informatie en opgave kijk op www.dotado.info.

 

Wilt u weten hoe de kinderen deze excursie en vele andere vonden lees dan het verslag.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'