Online meeting voor ouders

Organisator: Lenneke Kapitein, van orthopedagogiepraktijk Kapitein

Heb je vragen over de ontwikkeling van jouw zoon of dochter? Heb je vragen over hoogbegaafdheid? Dyslexie? Dyscalculie? Over ADHD en/of een autisme spectrum stoornis? Of misschien over rouwverwerking (denk hierbij niet alleen aan overlijden maar ook aan rouw na een echtscheiding of bij een ouder met een (psychische) ziekte). Wil je sparren over de opvoeding?

 

Zou je jouw vraag graag laagdrempelig aan een deskundige willen stellen?


Op donderdagavond 20 mei (avond: 20.00-21.30) en op dinsdagmiddag 1 juni (lunchbijeenkomst: 12.00-13.30) organiseer ik vanuit orthopedagogiepraktijk Kapitein een online meeting voor ouders.


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Lenneke@orthopedagogiepraktijk.nl


Vermeld hierbij even op welke dag je wilt deelnemen.

 

Wil je je vraag liever anoniem stellen? Dat kan ook, mail me dan meteen bij de aanmelding jouw vraag, dan beantwoord ik deze anoniem in de meeting.

Boekrecensie

"Praktijkboek hoogbegaafdheid in psychotherapie"

Adriaan Sprey

Een praktisch boek vol handreikingen. Aanrader voor (aankomende) hulpverleners in de GGZ, psychotherapeuten en psychologen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."