Online-onderzoek Kids in Context

Kids in Context start met online onderzoek!

 

Kinderen (7-9 jaar) gezocht die mee willen doen aan online wetenschappelijk onderzoek!


Welke ouders en kinderen willen ons helpen? Het duurt maar een half uurtje en je krijgt een boekenbon (t.w.v. 5 euro) voor deelname!

 

Voor meer info zie flyer hieronder en hier: https://kidsincontext.com/online-onderzoek/

 

 

 

Onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam doen online onderzoek naar de sociale ontwikkeling van kinderen. Alle kinderen in de leeftijd van 7-9 jaar zijn van harte welkom om mee te doen!


Hoe? Op de computer, laptop of tablet (15-20 minuten) onder begeleiding van een onderzoeker van de Vrije Universiteit Amsterdam


Waarom? Kinderen vinden het vaak erg leuk om mee te doen! Voor deelname krijgt elk kind een boekenbon t.w.v. 5 euro & een certificaat voor het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.


Meer weten? Klik hier

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."