Pilot: Goede gesprekken

Pilot: Goede gesprekken ‘rond de keukentafel’
Met een filosofische inslag

In februari starten wij met een nieuw initiatief. We willen graag een plaats van ontmoeting met ‘gelijkgestemden’ creëren waar goede gesprekken kunnen plaatsvinden. Een plek waar je de ‘belangrijke vragen’ van het leven kunt stellen en bepaalde thema’s met elkaar kunt uitdiepen.


We vinden het hierin belangrijk om een veilige setting te creëren waarin alle vragen welkom zijn, we op een respectvolle manier met elkaar mogen verschillen van mening en je niet gek gevonden wordt als je toch nog even door wilt vragen. We vinden dit juist waardevol, dit is de filosofische inslag. We organiseren deze gesprekken via zoom, met een klein groepje, van maximaal zes personen. We starten dit als een pilot, maar met de intentie om deze gesprekken op regelmatige basis op de agenda te laten terugkomen.


Voor wie?
Je bent 16 jaar of ouder en bent bereid te luisteren en mee te praten en zo door elkaar geïnspireerd te worden tot nieuwe gezichtspunten.


Waar en wanneer?
Via Zoom op dinsdag 16 februari van 19:30 – 21:00 uur. Er is tot 21:30 uur gelegenheid om na te praten.
Aanmelden kan inmiddels niet meer, de meeting is volgeboekt.

 

Als je je hebt aangemeld, ontvang je vooraf een mail met een link naar de Zoommeeting. Deelname is gratis.


Bekijk ook de video, want daarin stellen wij ons alvast kort voor. Heb je nog vragen? Ook dan mag je mailen naar Hanna, via hpol@choochem.nl. Zien we je binnenkort?

 

Luke Jonathan Boerman
Hanna Pol

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."