Spelletjesmiddag, Geldermalsen

Hou je van spelletjes? Wij ook! Elke laatste zaterdag van de maand is er een gezellige spelletjesmiddag bij Intensitief voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren van 4-18 jaar. Er zijn allerlei spellen aanwezig, maar neem gerust je eigen favoriete spel mee ????


Toegang is gratis, wel vooraf aanmelden ivm Covid: info@intensitief.nl.

 

Maximaal aantal deelnemers 10.


Meer info https://www.intensitief.nl/spelletjesmiddag/
https://fb.me/e/4GJePBBRq

 

Elke maand is er een spelletjesmiddag op de laatste zaterdag van de maand van 14.00-17.00 uur.

 

De spelletjesmiddag is bedoeld voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 4-18 jaar, jongere kinderen zijn van harte welkom mits er een ouder/verzorger bij is.

 

We gaan met elkaar allerlei spelletjes spelen. Er is een ruime collectie aanwezig, zowel competitief als coöperatief, maar neem gerust je eigen favoriete spel mee. Deze middag draait om gezelligheid en elkaar ontmoeten, samen zijn met kinderen zoals jij. We zetten ons in voor een prettige sfeer, en verwachten daar van de deelnemers een positieve bijdrage in.

 

De spelletjesmiddag is gratis. Wel is ivm het coronavirus aanmelding vooraf verplicht. Dat kan via de mail naar info@intensitief.nl of via het inschrijfformulier op de website.

 

Ouders kunnen tijdens de spelletjesmiddag in een naastgelegen ruimte elkaar ontmoeten voor een kopje koffie/thee. Er zijn diverse boeken over hoogbegaafdheid ter inzage beschikbaar. Ivm het huren van deze extra ruimte vragen wij een bijdrage van € 5 per gezin.De spelletjesmiddag wordt georganiseerd door 'Intensitief'.
Bezoekadres
Bosmanskamp 71a
4191MT
Geldermalsen

Boekrecensie

De kus van Dabrowski

"De kus van Dabrowski"

C. van Kamp- Schöller

Een verhalende kennismaking met de ontdekking van de “Theorie van de Positieve Desintegratie” van Dabrowski. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Deze mensen zijn uitgekozen als waarschijnlijk (hoog)begaafd volgens de normaal geaccepteerde criteria, omdat ze hoge intelligentie, multipotentialiteit, hooggevoeligheid, en emotionele intensiteit vertonen..."