Mini-symposium 2020?!?

We naderen alweer het laatste kwartaal van het jaar. Volgens onze structuur zouden we nu al toewerken naar het symposium. Ik heb zelf al meerdere symposia mee gemaakt en elke keer merk ik hoe snel er verbinding wordt gelegd door bezoekers. Elk jaar hoor ik ook weer terug dat deze ontmoetingen als erg fijn worden ervaren.

 

Feit is dat we de omstandigheden dit jaar te weinig vertrouwen geven om een ontspannen en veilig symposium te organiseren waarin we elkaar ontmoeten en gesprek hebben met elkaar. Dat is een teleurstelling.

 

In het bestuur zoeken we wel naar een alternatief. Een soort digitale masterclass of iets dergelijks. Zelf hebben wij te weinig kunde om dit zelf online vorm te gaan geven. Als iemand hier wel in thuis is horen we dat graag. Ben je iemand of ken je iemand horen we dit graag.

 

Wanneer dit concrete vormen aan gaat nemen zal hiervan een bericht uit gaan.

 

Bart van Toor, bvantoor@choochem.nl

Boekrecensie

De lessen van Day a Week School

"De lessen van Day a Week School"

Verouden, J., Muijnck, de A., Heinink, S. .

Dit boek is geschreven naar aanleiding van 10 jaar onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Eën dag per week krijgen deze leerlingen onderwijs op een aparte locatie. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.' Deel 2 over Daniël en zijn vrienden