Kinderexcursie Nationaal Militair Museum in Soest. GEANNULEERD

In verband met de maatregelen van de overheid door het coronavirus gaat de kinderexcursie naar het Nationaal Militair Museum in Soest op 4 april 2020 niet door.

We hopen deze leuke, leerzame en stoere excursie in het najaar te kunnen organiseren.

De nieuwe datum zal bekend gemaakt worden op de website en in de nieuwsbrief.

 

Op zaterdag 4 april 2020 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Nationaal Militair Museum in Soest.

 

In het Nationaal Militair Museum leer je meer over de krijgsmacht en kun je allerlei militaire vlieg- en voertuigen bewonderen. In sommige voertuigen mag je zelfs even zitten of aan boord stappen.

 

In Xplore ga je zelf ontdekken en aan de slag: leer NATO-taal, kies de juiste camouflagekleding zodat je onzichtbaar bent voor de vijand, maak je eigen buskruit, vlieg in een F-16 simulator, bestuur een tank of schakel vijandelijke tanks uit!

 

Buiten gaan we ervaren hoe militairen zorgen voor een goede conditie door de hindernisbaan te bestormen: lekker rennen, klimmen, kruipen en springen!

 

Zin in een dag ontdekken, veel kennis opdoen en samen zijn met kinderen die elkaar begrijpen en aanvoelen? Meld je dan nu aan voor deze leuke, stoere, leerzame en gezellige excursiedag!

 

Programma

 

11.00 uur       verzamelen bij de ingang van het Nationaal Militair Museum (Verlengde Paltzerweg 1, Soest)
11.15 uur van alles ontdekken en bekijken in het museum
12.30 uur picknicken en de hindernisbaan bestormen
13.15 uur van alles ontdekken en bekijken in het museum
15.00 uur  naar huis

 

Kosten 

 

De kosten voor deze dag zijn 25 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumjaarkaart heeft, betaalt u de entreeprijs minder (7,50 euro). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting.

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies ‘aanmelden kinderexcursies’ en vermeld onder ‘bericht’ opgave 4 april, of uw kind een museumkaart heeft en of u lid bent van Choochem.

 

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

 

Volgende kinderexcursie

D.V. zaterdag 13 juni 2020 naar Geofort in Herwijnen (voor 8-12 jaar).

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."