Ouder-ont-moet-avond 6 maart, Limmen

Informatieavond, voor volwassenen

 

Waardevolle informatie over temperamentvolle kinderen, 'niet uit de verf komen', intense emoties, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken, in een relaxte omgeving, en daarbij andere ouders ontmoeten:

Ouders van hoogbegaafde, hoogsensitieve kinderen ontmoet elkaar. Doe informatie en tips op en… ontspan even bij zoveel herkenning en begrip!

 

Tijdstip: vrijdag 6 maart van 19 tot 21.30 uur

 

Plaats: Droomdenkers Talentcentrum in Limmen

Schipperslaan 13, LimmenMet: Suzanne Buis, oprichter en coach van het Droomdenkers Talentcentrum, schrijfster van oa 'De droomdenker', 'Mijn hoogbegaafde kind & ik' en 'Mijn hoogbegaafde puber'.

 

Info en aanmelden: https://volliefs.nl/boeken/ouder-ont-moet-avond/

 

Choochemleden kunnen zich aanmelden via de link en krijgen 2,50 korting als ze op de avond even laten weten dat ze Choochemlid zijn!

Meer informatie

Boekrecensie

De kus van Dabrowski

"De kus van Dabrowski"

C. van Kamp- Schöller

Een verhalende kennismaking met de ontdekking van de “Theorie van de Positieve Desintegratie” van Dabrowski. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Deze mensen zijn uitgekozen als waarschijnlijk (hoog)begaafd volgens de normaal geaccepteerde criteria, omdat ze hoge intelligentie, multipotentialiteit, hooggevoeligheid, en emotionele intensiteit vertonen..."