Thema Event Opnieuw beginnen

Veel mensen zoeken naar inspiratie en zingeving. Iedereen verlangt naar een gezond evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn.


Maar hoe doe je dat?


Het thema Event: Opnieuw beginnen sluit aan bij een groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.

 

Thema-event over:

 

  • jezelf herpakken,
  • jezelf vernieuwen,
  • de zaken compleet anders kunnen en durven benaderen. 

 

Een nieuwe start maken vergt moed, maar kan voor iedereen nuttig zijn. Prettig voor onszelf, maar ook voor onze relaties met anderen.

 

Onderwerpen zijn:


 Zingeving, verdieping en verbinding in je leven.
 Persoonlijke groei.

 

Wanneer: Dinsdag 14 januari 19.00 uur tot 20.00 uur

Kosten: Gratis deelname

Aanmelden: www.beeldinzetten.nl 06 12 85 16 32

Locatie: Nansenstraat 44, 6671 BB Zetten

 

 

Opnieuw beginnen

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'