Denkspellenavond

Op 14 november van 19.15 tot 21.45 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bieden Annelie Neuteboom van Sherpa en Inez de Kreuk van Sterk!Begeleiden je, samen met Vincent Schillevoort van het Denkspellenparadijs, graag een denkspellenavond aan.

 

Wat is dat, een denkspellenavond? Een avond waarin we kort iets vertellen over executieve functies en hoogbegaafdheid, waarna de vloer voor Vincent is. Hij geeft uitleg over hoe je door het spelen van spellen de ontwikkeling van executieve functies kunt stimuleren. Hij demonstreert spellen (en dan niet de gewone, megabekende!), je mag natuurlijk zelf spelen, en je kunt ze, als je wilt, ook aanschaffen. Het is immers bijna december…

 

Een leerzame en, zoals je van ons gewend bent, niet alleen maar serieuze avond voor ouders, (plusklas-)leerkrachten, schooldirecties, IB-ers en begeleiders/hulpverleners van hoogbegaafde kinderen.

 

De toegang is gratis en is natuurlijk incl. koffie/thee.
Adres: Sherpa - Willem de Zwijgerlaan 1A Waddinxveen.

 

Aanmelden is prettig: dat kan via een mailtje naar Annelie: info@praktijksherpa.nl.
De avond gaat door vanaf acht deelnemers, dus neem je halve team/al je buren/een paar collega’s/je leukste vrienden vooral mee!

 

Sterk!Begeleiden: https://sterkbegeleiden.nl/
Denkspellenparadijs: https://denkspellenparadijs.nl/

 

Toevoeging: Vincent zegt het volgende (en hij is de expert!) Je krijgt uitleg van spellen zoals Monsterbrunch, Rumis, Team3, Due Conga, Loxio, ZaLogo, Spiegel tangram en nog vele andere waanzinnig leuke spellen.

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'