(Online) Thema-Event: Burn- of Bore-out voorkomen

Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

 

Speltherapiepraktijk Beeld in Zetten organiseert in de week van de werkstress een thema-event.


Weleens op een wiebelige ladder gestaan? Dan kun je wel wat houvast gebruiken. Het zijn bijzondere tijden. Hoe ga jij hiermee om?


Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een Bore- of Burn-out. Wat doe je als je niet meer zo stevig staat. Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? Of is het de hoogste tijd voor een harde reset om opnieuw de balans te kunnen vinden?


Voel je je al een tijdje verveeld, vermoeid en heb je weinig energie? Wil je taken doen waar je energie van krijgt en die passend bij je zijn? Zodat je je waardevol voelt op je werk en in je privé-omstandigheden. Wil je ontdekken wat voor jou belangrijk is?

 

Meld je aan als je meer wilt weten over:

    • Gezonde stress en voldoende uitdaging.
    • Hoe voorkom je een burnout of een bore-out ?
    • Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen.

 

Dinsdag 17 november 19:00 - 20:00 uur web meeting

 

Gratis deelname. Graag aanmelden.

 

T: 06 12851632

h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl

Beeld inzetten

 

 

week van de werkstress

 

In 2020 vindt de Week van de Werkstress plaats van 16 tot en met 20 november 2020.
Dit jaar is het thema Blijf in balans! Het is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met als doel goede arbeidsomstandigheden.

 

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."