Meet & Greet in het Noorden

Choochem start met eerste Meet & Greet in het Noorden

 

Choochem is een landelijke vereniging die hoogbegaafde christenen in kerk, school en samenleving wil ondersteunen. Eén van de doelstellingen is het ondersteunen van ouders. Dat kan op veel manieren.


Eén daarvan is een Meet & Greet: een ontmoetingsplek voor ouders van hoogbegaafde kinderen en jongeren. Het doel van de Meet & Greet is dat ouders uit de regio elkaar leren kennen en kunnen helpen bij de uitdagingen die zij in het dagelijks leven onder ogen moeten zien. Zie www.choochem.nl.


In de noordelijke regio bestond zo’n groep niet (meer). Maar daar komt verandering in: op 29 oktober 2019 gaan we van start. Omdat het de eerste keer is, hebben we een bestuurslid van Choochem uitgenodigd: Bart van Toor zal ons wat meer vertellen over wat Choochem voor je kan betekenen. Verder zal er op de avond gelegenheid zijn om met andere ouders, die vaak tegen dezelfde vragen aanlopen, kennis te maken. Tot slot willen we de behoeften van ouders peilen, zodat we je nog meer van dienst kunnen zijn.

 


Praktische informatie: 


- de avond is in de Oosterkerk, Thomassen à Thuessinklaan 1 Groningen
- op dinsdag 29 oktober 2019
- we beginnen om 19:30 uur en hopen tegen 21:30 uur af te sluiten
- deze avond is gratis, neem wel geld mee voor de koffie
- let op: betaald parkeren
- meer informatie en aanmelden bij: Evelien via EvelienNoordveld@gmail.com

 

We verheugen ons op jullie komst,

 


Tineke Buitenhuis, Caroline van den Dool, Evelien Noordveld, Priscilla Zetstra


Of download hier de flyer of een uitnodiging om eventueel uit te delen aan belangstellenden

Meer informatie

Boekrecensie

De lessen van Day a Week School

"De lessen van Day a Week School"

Verouden, J., Muijnck, de A., Heinink, S. .

Dit boek is geschreven naar aanleiding van 10 jaar onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Eën dag per week krijgen deze leerlingen onderwijs op een aparte locatie. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.' Deel 2 over Daniël en zijn vrienden