Je lijf vertelt het hele verhaal

~ VOLGEBOEKT ~

Een lezing van Janneke Joosse over lichaamswerk. Kom luisteren, en ervaren. Georganiseerd door HB 30+ vrouwengroep, Choochem.

 

Op donderdag 31 oktober wordt er door de HB 30+ vrouwen groep van Choochem een avond georganiseerd in het 't Manneke. Janneke Joosse komt deze avond vertellen over lichaamswerk en welke waarde dat kan hebben voor hoogbegaafden mensen. Janneke is werkzaam als cranio sacraal therapeut en begeleidt in haar praktijk veel hoogbegaafde en hoog sensitieve mensen. Janneke ziet dat juist deze volwassenen zich vaak weinig in hun lijf verdiepen en niet goed herkennen wat het lichaam hen vertelt. Door goed contact te onderhouden met je lijf, geef je het lijf ook de ruimte om zich bv van spanning te ontdoen die het opslaat.


Janneke zal zich op deze avond richten op een aantal punten. Wat is lichaamswerk en waarom is het belangrijk, zowel voor mensen die in balans (lijken te) zijn als voor mensen die uit balans zijn geraakt? Ze geeft voorbeelden en oefeningen en gaat in op de wetenschappelijke achtergrond (o.a. psychologie en neurologie). En uiteraard is het niet alleen een avond van praten, maar ook van ervaren.

 

Op verzoek van de vrouwen-groep zal Janneke ook stil staan bij het onderwerp Burn-out. Dat blijkt best een HOT-topic.


Wil je meer weten over de spreker, bezoek haar website. www.jannekejoosse.nl.
Voor vragen over de tickets kunt u mailen naar bvantoor@choochem.nl.

 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-janneke-joosse-72476833159


*Het entreekaartje is inclusief 3 drankjes, mocht je meer willen nuttigen, kun je dit aan de bar halen en betalen met contanten of met de pin.

 

Avondverloop

19.00 uur:  inloop.
19.30 uur:  start lezing.
20.30 uur:  Pauze
20.45 uur:  lezing deel 2.
22.00 uur:  napraten onder het genot van een drankje.

 

Locatie

't Manneke

33 Leeweg

2651 CL Berkel en Rodenrijs

 

Kosten

Lid Choochem € 12,50
niet-leden Choochem € 13,75

 

Ook partners zijn van harte welkom!

Meer informatie

Boekrecensie

"Praktijkboek hoogbegaafdheid in psychotherapie"

Adriaan Sprey

Een praktisch boek vol handreikingen. Aanrader voor (aankomende) hulpverleners in de GGZ, psychotherapeuten en psychologen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."