Bestuursvacature

 

Binnen het bestuur van Choochem heeft Jorris Hoste zich sinds december 2013 enorm ingezet.

Hij is eerst geruime tijd secretaris geweest, daarna is hij waarnemend penningmeester geweest en in de laatste jaren was hij algemeen bestuurslid en nam hij een hoop regelzaken op zich. Ook heeft u hem tijdens de verschillende symposia bezig kunnen zien met beeld en geluid.

 

We zijn hem dankbaar voor zijn inzet, en vinden het jammer dat hij vertrekt. Zijn vertrek zorgt er bij hem voor dat hij zich meer kan gaan richten op zijn eigen bedrijf. We gunnen hem dit!

 

Wij zijn als bestuur daarom op zoek naar een nieuw bestuurslid. Iemand die mee kan denken en affiniteit heeft op het gebied van hoogbegaafdheid. De pijlers van de vereniging, geloven, opvoeding en onderwijs en ledencontact, willen we meer vorm geven. Wij als bestuur denken ook mee met vragen die vanuit leden komen en proberen ze met mensen in contact te brengen die soms dichter op het onderwerp staat dan wij. Wil je hierin meedenken, dan mag je ons berichten.

 

Mocht u wat willen betekenen voor Choochem, dan kunt u een bondig stukje mailen waarin we u alvast een beetje kunnen leren kennen. We hopen ook uw motivatie hieruit te halen. Komt u dan ook vooral op de ALV (20 mei 2019), zodat u het bestuur alvast kunt zien, en wij u. U kunt ons mailen op bestuur@choochem.nl
Het bestuur houdt van een face-to-face kennismaking. Wanneer het bestuur een selectie heeft gemaakt zal een kennismaking tijdens een bestuursvergadering plaats vinden.

 

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'