Kinderexcursie Beeld & Muziek in Den Haag


Het belooft weer een bijzondere excursie te worden met veel beeld en muziek in de regeringsstad Den Haag! We beginnen in het Zuiderstrandtheater, de repetitielocatie van het Haags Residentie Orkest.

 

In de ochtend mag je tijdens een repetitie met je neus boven op de instrumenten zitten en vragen stellen aan een musicus van het orkest. Daarna ga je zelf diverse instrumenten uitproberen.

 

Om 12:00 gaan we samen lunchen en daarna reizen we af naar het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux: Omniversum.

 

Daar gaan we eerst een speurquiz doen over panda’s. Als je de juiste oplossing vindt, krijg je een gratis Omniversum filmposter! Na de speurquiz gaan we de film Pandas A New Story kijken, een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis.

 

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor deze unieke dag!

 

Het programma

9.15 uur: Ontvangst bij het Zuiderstrandtheater in Den Haag door de begeleiders
9.30 uur: Een kijkje nemen tijdens een repetitie gevolgd door een workshop instrumenten proberen
12.00 uur: Lunchpauze en reizen naar het Omniversum
13:30 uur: Speurquiz en genieten van de film Pandas A New Story
15.00 uur: Ouders halen hun kinderen weer op bij het Omniversum


Kosten

De kosten voor deze dag zijn 40 euro (incl. btw) pp. Uw kind wordt de hele dag begeleid door twee professionals vanuit Dotado en daarnaast natuurlijk door mensen van het Residentie Orkest / Omniversum. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting en betalen 35 euro per kind. Het tweede kind uit een gezin krijgt een korting van 10 euro.


Inschrijven

Klik hier om uw kind in te schrijven.

Meer informatie

Boekrecensie

De kus van Dabrowski

"De kus van Dabrowski"

C. van Kamp- Schöller

Een verhalende kennismaking met de ontdekking van de “Theorie van de Positieve Desintegratie” van Dabrowski. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Deze mensen zijn uitgekozen als waarschijnlijk (hoog)begaafd volgens de normaal geaccepteerde criteria, omdat ze hoge intelligentie, multipotentialiteit, hooggevoeligheid, en emotionele intensiteit vertonen..."