Lezing (Geloofs)ontwikkeling van hoogbegaafde jongeren

 

Op donderdag 28 maart 2019 is er een lezing voor christelijke ouders van hoogbegaafde jongeren van de middelbare schoolleeftijd.

 

Op deze avond zal Jannie Geerds van bureau Cognivo komen spreken over de (geloofs)ontwikkeling van hoogbegaafde jongeren. Er zal ook ruimte zijn om met andere ouders in gesprek te gaan.

 

Deze avond is een initiatief van ouders van wie de kinderen naar het Gomaruscollege gaan, maar natuurlijk zijn ook andere ouders die interesse hebben voor het onderwerp “Geloof en hoogbegaafdheid” hartelijk welkom.

 

De avond wordt gehouden in de Oosterkerk, Thom. á Thuessinklaan 1 in Groningen.

 

Let op dat je op donderdagavond parkeergeld moet betalen als je met de auto komt.

 

We beginnen stipt om 19.30 uur zodat we om 21:30 uur kunnen afronden.

 

 

Toegang is € 10,00 per persoon.

Choochemleden krijgen 10% korting (even aangeven bij de aanmelding dat je Choochemlid bent)

 

 

Aanmelding kan via een mail naar pimencaroline224dool@outlook.com

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'