Kinderexcursie Care4Plus

 

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseerde Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Beeld en Geluid museum in Hilversum.

 

In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Stap in de schoenen van een maker of presenteer een programma. Zit je liever achter de schermen? Dan doe je de regie, zorg je voor het geluid en het licht of maak je zelf een animatiefilm. Ook kun je ontdekken hoe het nieuws werkt. Ga op de stoel van de nieuwslezer zitten, presenteer zelf het nieuws of stel het jeugdjournaal samen.

 

Een dag om lekker veel zelf te doen en te ontdekken dus. Ook een dag om samen met kinderen te zijn die elkaar begrijpen en aanvoelen. Kortom: een dag om heerlijk op te laden!

 

 

 

Volgende kinderexcursie

Op D.V. zaterdag 18 mei 2019 is de volgende kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8-12 jaar.

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'