The ARTIST's Way

VIND JE EIGEN INSPIRATIE.


Voor wie?

Zit je vast, waardoor je een negatief gevoel hebt? Ben je oude dromen kwijtgeraakt, waardoor je niet doet wat je graag zou willen? Heb je geen zin meer om dingen te ondernemen? Presteer je onder je niveau, waardoor taken energie slurpen? Zit je in een burn- of bore-out? Waardoor je een waardeloos gevoel hebt? Ben je mopperig, waardoor anderen je minder leuk vinden? Ben je een perfectionist, waardoor je nooit aan je eigen eisen voldoet?


Inhoud:
Door mee te doen aan deze bijeenkomsten, die gebaseerd zijn op het boek: THE ARTIST’s WAY ga je werken aan je creativiteit. Door het schrijven van "ochtendpagina's" en het plannen van "kunstenaarsafspraakjes" komt er ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten.
Je krijgt ondersteuning bij het realiseren van je plannen en je leert wat nodig is om tot actie te komen. Door een dagboek, het inplannen van tijd voor jezelf en je creatieve uitingen krijg je inzicht op belemmeringen en ga je patronen veranderen.
Hierdoor krijg je meer levensenergie, leer je jezelf beter kennen, wordt je nieuwsgierig en ontdekkend, durf je grenzen te verleggen en ervaar je weer passie in je leven.


Door wie?
Onder begeleiding van een therapeut, die ervaring heeft met Beeld-Communicatie wordt er in een kleine groep gewerkt. Uiteraard is er aandacht voor persoonlijke vragen die specifiek over jou gaan.Henriette de Ruijter is sinds 2004 zelfstandig ondernemer en werkt als therapeut in haar eigen praktijk.


Duur:
Het gaat om 12 bijeenkomsten van 1,5 uur zijn. De data daarvoor zullen in overleg bepaald worden.


Tijdsinvestering:
Naast het bezoeken van de bijeenkomsten wordt er gewerkt met ondersteunende opdrachten. Deze zijn facultatief, maar waardevol als je tips in praktijk wilt brengen.


Kosten:

Individueel: Per bijeenkomst € 75,- incl. 21 % BTW (incl. koffie / thee).

Choochemleden krijgen 10% korting. Geef dan bij aanmelding aan dat je Choochemlid bent.

 


Neem contact op als je interesse hebt.


Door de bijeenkomsten ontwikkel je vertrouwen en plezier.

 


Je kunt je nu aanmelden.
via mail: h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl
of telefonisch: 0418510700

 

SpelBeeldTherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter
Ontwikkeling van je eigen persoonlijkheid

 

Bezoekadres:  

Nansenstraat 44, 6671 BB Zetten


T: 06 12851632
W: speltherapiepraktijk.nl
LinkedIn: Henriëtte de Ruijter

Boekrecensie

Hoogbegaafde senioren

"Hoogbegaafde senioren"

Noks Nauta & Ine Schouwstra.

In dit boek van de IHBV staat de doelgroep ‘Hoogbegaafde senioren’ centraal. Een mooie eerste aanzet voor deze doelgroep. Het boek is een weergave tussen theorie en praktijk.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'