Workshop voor ouders

 

Je bent ouder, leerkracht, opa of oma van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind. Een hoogbegaafd kind opvoeden is een flinke uitdaging, Hoogsensitiviteit, een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een kritische houding zijn zaken die maken dat je het als opvoeder vaak even niet meer weet.. Waar komt dit gedrag van je kind vandaan en wat kun je ermee?

 

In deze workshop biedt Wendy een inkijkje in de 'zijnskant' van hoogbegaafde kinderen, krijg je tools aangereikt en deel je ervaringen met andere ouders/opvoeders.

 

Deze workshop wordt georganiseerd door Dubbel Plus. Dubbel Plus biedt begeleiding aan meer- en hoogbegaafde kinderen en jongeren door een specialist hoogbegaafdheid. Daarnaast verzorgt Dubbel Plus workshops en trainingen voor leerkrachten, interne begeleiders en ouders. 

 

Datum en tijd: Woensdag 18 september 2019 van 19:30 - 21:30
Adres: Hoogstraat 60, Goirle

 

Georganiseerd door Dubbel Plus

 

Deze avond kost € 10,00 per persoon en vindt doorgang bij minimaal 12 inschrijvingen. Opgeven kan middels het inschrijfformulier op de website. U ontvangt dan een betalingsverzoek. Na betaling is uw aanmelding definitief. De workshop wordt gegeven in onze praktijk in Goirle.

 

Voor Choochemleden kost de avond €7,50 per persoon. (graag bij opgave aangeven dat je lid bent) 

 

Opgeven kan middels het inschrijfformulier op de website.

U ontvangt dan een betalingsverzoek.

Na betaling is uw aanmelding definitief.

 

 

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'