Workshop voor ouders

 

Je bent ouder, leerkracht, opa of oma van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind. Een hoogbegaafd kind opvoeden is een flinke uitdaging, Hoogsensitiviteit, een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een kritische houding zijn zaken die maken dat je het als opvoeder vaak even niet meer weet.. Waar komt dit gedrag van je kind vandaan en wat kun je ermee?

 

In deze workshop biedt Wendy een inkijkje in de 'zijnskant' van hoogbegaafde kinderen, krijg je tools aangereikt en deel je ervaringen met andere ouders/opvoeders.

 

Deze workshop wordt georganiseerd door Dubbel Plus. Dubbel Plus biedt begeleiding aan meer- en hoogbegaafde kinderen en jongeren door een specialist hoogbegaafdheid. Daarnaast verzorgt Dubbel Plus workshops en trainingen voor leerkrachten, interne begeleiders en ouders. 

 

Datum en tijd: Woensdag 18 september 2019 van 19:30 - 21:30
Adres: Hoogstraat 60, Goirle

 

Georganiseerd door Dubbel Plus

 

Deze avond kost € 10,00 per persoon en vindt doorgang bij minimaal 12 inschrijvingen. Opgeven kan middels het inschrijfformulier op de website. U ontvangt dan een betalingsverzoek. Na betaling is uw aanmelding definitief. De workshop wordt gegeven in onze praktijk in Goirle.

 

Voor Choochemleden kost de avond €7,50 per persoon. (graag bij opgave aangeven dat je lid bent) 

 

Opgeven kan middels het inschrijfformulier op de website.

U ontvangt dan een betalingsverzoek.

Na betaling is uw aanmelding definitief.

 

 

Meer informatie

Boekrecensie

De lessen van Day a Week School

"De lessen van Day a Week School"

Verouden, J., Muijnck, de A., Heinink, S. .

Dit boek is geschreven naar aanleiding van 10 jaar onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Eën dag per week krijgen deze leerlingen onderwijs op een aparte locatie. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.' Deel 2 over Daniël en zijn vrienden