bubbels

Kinderexcursie Watermuseum

Op zaterdag 17 november 2018 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Zin om van allles te ontdekken over water en een leuke dag te hebben met andere (hoog)begaafde kinderen? Meld je dan nu aan!

 

Heb je al eens nagedacht waar water allemaal voor gebruikt wordt? In het Watermuseum in Arnhem ontdek je het! Je kunt er van alles doen: een tochtje door het riool maken (nee, dat stinkt niet!), dijken bouwen, in een grote zeepbel staan en ontdekken uit hoeveel water jezelf bestaat. 's Middags gaan we shampoo maken en proefjes met water doen in het Waterlab.

 

Wil je ook waterexpert worden? Meld je dan snel aan!

 

Programma

11.00 uur Verzamelen bij de ingang van het Nederlands Watermuseum in Arnhem
11.15 uur Van alles over water ontdekken in het museum
12.30 uur Picknicken en spelen in de Waterspeelplaats en park Sonsbeek
13.30 uur Shampoo maken en proefjes doen in het Waterlab
15.00 uur Naar huis

 

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 25 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumkaart heeft, betaalt u € 6,50 minder. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen € 5,- korting.

 

Vervoer

Er is gelegenheid om uw kind mee te laten reizen met de trein vanaf station Veenendaal - De Klomp naar het Watermuseum. Kosten zijn € 2,50 (railrunnerkaartje). Wilt u hiervan gebruik maken, geeft u dit dan aan bij de aanmelding.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies 'kinderexcursies' en vermeld onder 'opmerkingen' opgave 17 november, of uw kind een museumkaart heeft, of uw kind met de trein mee wilt reizen en of hij/zij wel/geen eigen treinkaart heeft en of u lid bent van Choochem.

 

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

 


 

Volgende kinderexcursie

Op D.V. zaterdag 5 januari 2019 is de volgende kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8-12 jaar naar NEMO Science Museum in Amsterdam.

Meer informatie

Boekrecensie

"Praktijkboek hoogbegaafdheid in psychotherapie"

Adriaan Sprey

Een praktisch boek vol handreikingen. Aanrader voor (aankomende) hulpverleners in de GGZ, psychotherapeuten en psychologen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."