Thema Event: Voorkom een Burn- of Bore-Out.

In de Week van de Werkstress organiseert Speltherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter ook een activiteit.

 

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of bore-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen. Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen. Daarom is het belangrijk om werkstress bespreekbaar te maken. Zie voor meer informatie: http://www.duurzameinzetbaarheid.nl/weekvandewerkstress

 

Het Thema Event zal zich richten op het voorkomen van een burnout of een bore-out.


Voel je je al een tijdje verveeld, vermoeid en heb je weinig energie? Wil je taken doen waar je energie van krijgt en die passend bij je zijn? Zodat je je waardevol voelt op je werk en in je privéomstandigheden. Wil je ontdekken wat voor jou belangrijk is?

 

Thema Event: Voorkom een Burn- of Bore-Out.


• Gezonde stress en voldoende uitdaging.
• Hoe voorkom je een burnout of een bore-out ?
• Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen.

 

Welkom op dinsdag 13 november van 19.00 tot 20.00 uur.


Henriëtte de Ruijter geeft hierover informatie.

 

Deelname is gratis. Graag aanmelden vooraf.

 

Contactgegevens:
Henriëtte de Ruijter
Speltherapeut voor (jong)volwassenen.
E-mail: h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl
Telefoon: 0418510700

Meer informatie

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'