mini-festival RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID!

Kom zaterdag 30 juni naar Mapping Space editie #2.


GRATIS mini-festival over RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID!


Een middag vol inspirerende workshops, informatieve lezingen en uitdagende activiteiten voor (vermoedelijk) (hoog)begaafde kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Ruimte kan gaan over het heelal, de planeten en sterrenstelsels. Maar ruimte kan ook gaan over de ruimte om te ontdekken, te creëren, over rust en vrijheid. Laat je inspireren door interactieve audiovisuele kunst installaties, performances en workshops rond wetenschap, technologie, kunst, cultuur en hoogbegaafdheid.

 

Met o.a. de bekende astrofysicus prof. Vincent Icke met een spannende lezing over reizen door ruimtetijd en de kans op buitenaardse buren! Een dynamische presentatie over de 'zwaarte der dingen' door zwaartekracht wetenschapper dr. ing. Jack van Loon, een intense workshop over de zogeheten overexcitabilities uit de theorie van positieve desintegratie door Lotte van Lith, informatieve presentaties over (hoog)begaafdheid door HIQ en het ABC, creatieve workshops door Mensa, Pharos, Maarten Bel/Willem de Haan, Wired To Create x Mr Adam, In Infinity productions en nog vele anderen!

 

BESTEL NU JE GRATIS TICKET HIER


Meer info op: WWW.HB020.NL
fotocredit: Selma Hengeveld (project Maarten Bel)

 

Praktische informatie:

zaterdag 30 juni van 13:00 - 16:00 uur

OBA Bijlmerplein: Bijlmerplein 393, 1102 DK Amsterdam-Zuidoost

Georganiseerd door HB020

Meer informatie

Boekrecensie

'Ouders doen ertoe'

"Ouders doen ertoe"

G. van der Veen

Een opvoedboek met veel wetenschappelijke inzichten. Het bestaat uit verschillende delen met daarin alle fasen van de ontwikkeling van een kind. 

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"Wat we in het levensverhaal van Jozef kunnen zien is een persoon met grote capaciteiten vol van wijsheid, die meer dan gemiddeld intellectueel was, die daarbij integer en trouw was. ..."